'Andrijasevic verlaat AA Gent en tekent bij deze eersteklasser'

'Andrijasevic verlaat AA Gent en tekent bij deze eersteklasser'
Woensdag 23 januari 2019 - 09:01   I   door Redactie

Een opvallende deal in de Jupiler Pro League. AA Gent heeft - eindelijk - een oplossing gevonden voor Frank Andrijasevic. Het stalt de Kroatische middenvelder tot het einde van dit seizoen bij... Waasland-Beveren.

Op de Freethiel waren ze al een tijdje op zoek naar een creatief brein dat de verbinding tussen middenveld en aanval kan zijn. Het gemis van Ryota Morioka - hij vertrok een jaar geleden al naar Anderlecht - laat zich immers nog steeds voelen.

Omdat die Morioka geen zin heeft in een terugkeer, bewandelde Waasland-Beveren andere pistes. Het Laatste Nieuws dat de Waaslanders een akkoord hebben met Gent om Andrijasevic tot het einde van dit seizoen te huren.

Gent zal het loon van de Kroaat, 1,2 miljoen euro per jaar, blijven betalen. Waasland-Beveren betaalt enkel een huursom van 200.000 euro. Een aankoopoptie werd er niet in de deal opgenomen.

In de zomer definitief weg?

In Gent hopen ze wellicht dat Andrijasevic zich in de kijker speelt en in de zomer definitief kan verkocht worden. De Buffalo's willen immers nog wat recupereren van de geïnvesteerde 4,25 miljoen euro. Of doet de middenvelder het straks zó goed dat hij volgend seizoen een nieuwe kans krijgt bij Gent? De tijd zal het uitwijzen.

Poll: Zal Andrijasevic opnieuw boven water komen bij Waasland-Beveren?

TAGS  I  AA Gent  I  Waasland-Beveren

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024