RSCA heeft geld nodig: 'Santini, Gerkens, Trebel én Didillon in januari weg'

RSCA heeft geld nodig: 'Santini, Gerkens, Trebel én Didillon in januari weg'
Woensdag 23 januari 2019 - 10:00   I   door Redactie

Het zou in de laatste fase van deze mercato nog druk kunnen worden bij RSC Anderlecht. Michael Verschueren en Frank Arnesen zijn momenteel op zoek naar versterking, maar langs de andere kant is het niet uitgesloten dat paars-wit ook nog belangrijke spelers kwijtspeelt.

Het Nieuwsblad weet dat Anderlecht hoopt om deze maand nog wat geld te verdienen aan de verkoop van één of meerdere spelers. "Anderlecht wil graag wat transferinkomsten. Daarom is het niet uitgesloten dat zelfs jongens als Ivan Santini (11 goals) en Pieter Gerkens (25 matchen) nog vertrekken. En wat als er plots een miljoenenbod binnenkomt voor doelman Didillon, aanvoerder Trebel of toptalent Doku?", klinkt het in de krant.

Michael Verschueren laat niet graag in zijn kaarten kijken, maar kan een verkoop van een belangrijke speler niet uitsluiten. “Onze transferpolitiek is duidelijk. Onze ­talenten en de basisspelers van wie we tevreden zijn, willen we houden. Al teken ik daarbij altijd wat voorbehoud aan."

"Op dit moment is er geen enkel bod binnen"

"De markt in China en Rusland is ook na 31 januari nog open en als er plots een miljoenenbod komt en een speler het drievoudige kan gaan verdienen, dan beslist hij natuurlijk mee. Maar op dit moment is er geen enkel bod binnen. Ook niet voor Santini uit Saudi-Arabië. Al verwacht ik de volgende dagen wel nog wat beweging op de transfermarkt.”

Poll: Welke (belangrijke) speler zou jij nog verkopen?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024