Transfermarkt LIVE: topspeler voor RSCA, Limbombe naar Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: topspeler voor RSCA, Limbombe naar Belgische topclub?
Woensdag 23 januari 2019 - 23:31   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Monaco heeft een oogje op Manuel Benson, door KRC Genk verhuurd aan Moeskroen.

*Gonzalo Higuain mag zich officieel een speler van Chelsea noemen. De deal is rond.

*Krzysztof Piatek ruilt Genoa dan weer in voor AC Milan. Daar vervangt hij... Higuain.

*Mario Balotelli zet zijn carrière verder bij Marseille.

*Liefst elf spelers moeten weg bij Anderlecht. Het gaat om Vranjes, Morioka, Saief, Abazaj, Adzic, Milic of Lawrence, Appiah, Dauda, Sowah, Dante en Delcroix.

*Club Brugge heeft Michalis Bakakis (AEK Athene) op het oog.

*Barcelona heeft via zijn officiële kanalen bekendgemaakt dat Frenkie de Jong komende zomer overkomt van Ajax. De transfersom kan oplopen tot 90 miljoen euro.

*Laurent Depoitre heeft voorlopig geen zin in een transfer naar Club Brugge. Hij gaat het seizoen uitdoen bij Huddersfield.

*Matias Suarez gaat bij de Argentijnse topclub River Plate tekenen. Een terugkeer naar Anderlecht zit er dus niet in.

*Jelle Van Damme is na dit seizoen einde contract bij Antwerp. Het is niet uitgesloten dat hij bij een andere Belgische (top)club tekent.

*Edmilson Junior wil momenteel niet van een terugkeer naar België weten. Hij voelt zich goed in Qatar en zal pas aan het einde van het seizoen nadenken over een transfer.

*Standard haalt Nicolas Raskin weg bij AA Gent. De 17-jarige middenvelder zal meetrainen met het eerste elftal, maar in eerste instantie bij de beloften aan spelen toekomen.

*Anderlecht hoopt nog deze maand geld te verdienen aan uitgaande transfers. Het is zelfs niet uitgesloten dat het daarom spelers als Santini, Gerkens, Trebel en/of Didillon zal verkopen.

*Antwerp houdt de situatie van Edmilson Junior nauwlettend in de gaten. Als de Braziliaanse Belg beschikbaar is, wil het meteen toeslaan. Ook Anderlecht en Standard liggen op de loer.

*Anderlecht gaat nog minstens één aanvaller halen in januari. Vincent Janssen (Tottenham) blijft een optie voor de Brusselaars.

*Anthony Limbombe moet alweer weg bij FC Nantes. Fenerbahçe, maar ook Club Brugge en Anderlecht denken aan de winger.

*Club Brugge heeft ook een oogje op Szymon Zurkowski. Het bracht bij diens club Gornik Zabrze zelfs al een bod van 2 à 2,5 miljoen euro uit.

*AA Gent gaat Franko Andrijasevic tot het einde van het seizoen aan Waasland-Beveren verhuren. Dat betaalt 200.000 euro om de Kroaat te lenen, terwijl Gent zijn loon blijft betalen.

*Charleroi is op zoek naar een vervanger voor de naar Pyramids FC vertrokken Cristian Benavente. Het heeft Ryota Morioka (Anderlecht) en Nicolas Raskin (AA Gent) op het oog.

*Real Madrid gaat een bod van 100 miljoen euro uitbrengen op Paulo Dybala. De Argentijn wil Juventus verlaten.

Poll: Wie zie jij het snelst terugkeren naar de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024