Alle hoop is verdwenen om Sala nog levend terug te vinden

Alle hoop is verdwenen om Sala nog levend terug te vinden
Donderdag 24 januari 2019 - 17:08   I   door Redactie

De Britse politie heeft de zoektocht naar de Argentijnse spits Emiliano Sala en zijn piloot opgegeven. De 28-jarige kersverse spits van Cardiff City wordt sinds maandagavond vermist, nadat hij na een bezoek aan zijn ex-club FC Nantes met een privé-vliegtuig naar Cardiff was vertrokken.

"Ondanks al onze inspanningen hebben we geen enkel spoor van het vliegtuig, de piloot of de passagier gevonden”, zegt havenmeester David Barker. “De Kanaaleilanden, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben intensief samengewerkt. Een gebied van 1.700 vierkante mijl werd uitgekamd. Er werd meer dan 24 uur onafgebroken gezocht, onder meer met drie vliegtuigen en vijf helikopters, goed voor tachtig vlieguren."

"Twee reddingsboten werden ingezet en zij kregen de assistentie van vissersboten en andere passerende schepen. Na evaluatie van alle vergaarde informatie en wetende welk reddingsmateriaal er aan boord was, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de zoekactie stop te zetten. De kans dat één van de twee nog in leven is, is bijzonder klein. Hun naasten werden op de hoogte gebracht. Mijn gedachten gaan uit naar de familie op dit moeilijke moment.”

TAGS  I  Cardiff City  I  v24

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024