Van Bronckhorst gaat mogelijk bij Belgische topclub aan de slag

Van Bronckhorst gaat mogelijk bij Belgische topclub aan de slag
Zaterdag 26 januari 2019 - 12:05   I   door Redactie

Giovanni van Bronckhorst kondigde donderdag zijn afscheid bij Feyenoord aan. De man die de Rotterdammers in 2017 naar hun eerste titel in achttien seizoenen leidde heeft zelf beslist om na afloop van het huidige seizoen de deur in de Kuip achter zich dicht te trekken.

Wat de concrete toekomstplannen van van Bronckhorst zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Het is evenwel niet uitgesloten dat de gewezen speler van onder meer Arsenal en Barcelona voor een uitdaging in de Jupiler Pro League kiest.

De Nederlandse trainers zijn al een tijdje ‘hot’ bij de Belgische topclubs. De voorbije seizoenen waren onder meer Frank de Boer, Peter Bosz en Phillip Cocu al in beeld bij Anderlecht, terwijl de Boer ook kandidaat was om Michel Preud’homme op te volgen bij Club Brugge.

Positie vacant bij Anderlecht én Club Brugge?

Het toeval wil dat de kans groot is dat Club en Anderlecht na het seizoen op zoek gaan naar een nieuwe T1. Fred Rutten lijkt immers maar een tussenpaus voor paars-wit, terwijl Ivan Leko nog steeds geen nieuw contract heeft gekregen van het Brugse bestuur. Wie weet kloppen ze binnenkort aan bij Gio.

Poll: Zou van Bronckhorst een goede trainer zijn voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  Feyenoord

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024