Transfermarkt LIVE: Depoitre naar Anderlecht, toptransfer voor Praet?

Transfermarkt LIVE: Depoitre naar Anderlecht, toptransfer voor Praet?
Zondag 27 januari 2019 - 23:39   I   door Redactie

De transfermarkt is nog enkele dagen open. Nog tot 31 januari kunnen clubs transfers realiseren. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Thierry Henry zal wellicht niet terugkeren naar de Rode Duivels. Roberto Martinez zou niet zitten te wachten op de komst van zijn ex-assistent.

*AC Milan wil Dennis Praet na het seizoen weghalen bij Sampdoria.

*Manchester United is van plan om Romelu Lukaku te verkopen en Mauro Icardi (Inter) naar Old Trafford te halen.

*Laurent Depoitre zou de nieuwe spits van Anderlecht kunnen worden. Hij speelt lang niet elke week bij Huddersfield.

*Ryota Morioka zal zo goed als zeker niet naar STVV verhuizen. De Kanaries zijn niet van plan om op de Japanner te bieden.

*Door de nieuwe blessure van Vincent Kompany twijfelt Manchester City nu sterk of er toch nog wel een contractverlenging moet komen. Mocht die er niet komen, dan is de Rode Duivel in de zomer transfervrij.

*Een buitenlandse makelaar beweert dat Club Brugge heel blij mag zijn als Wesley Moraes meer dan 15 miljoen euro zou opleveren. "In dat geval moet Mannaert het contract meteen opstellen", klinkt het.

*Keylor Navas moet Real Madrid verlaten. Voorzitter Florentino Pérez vindt de situatie met Thibaut Courtois en Navas niet gezond.

Poll: Moet Club Wesley verkopen voor 15 miljoen euro?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024