En dan doet Lionel Messi plots dít bij Barcelona (VIDEO)

En dan doet Lionel Messi plots dít bij Barcelona (VIDEO)
Zondag 27 januari 2019 - 18:04   I   door Redactie

FC Barcelona weet niet meer hoe verliezen in de Spaanse Primera Division smaakt. De ploeg van Ernesto Valverde ging zondagnamiddag met 0-2 op het veld van Girona winnen. Nelson Semedo en Lionel Messi zorgden voor de doelpunten.

Barcelona klom al snel op voorsprong dankzij een flipperkastdoelpunt van Semedo. Girona kreeg de bal niet weg in de eigen grote rechthoek en de rechtsback van Barça was er als de kippen bij om er 0-1 van te maken.

Nog voor de rust had Barça een strafschop kunnen krijgen, maar de arbiter wuifde het hevige protest van onder meer Messi weg. En niet veel later stond het ei zo na 1-1, maar Piqué veegde een schot van de doellijn. Kort na de pauze werd Girona onthoofd toen Espinosa tegen zijn tweede gele kaar - en dus rood - aanliep.

Messi beslist de match

Het bleef desondanks nog even 0-1, maar in de slotfase van de partij nam Messi alle twijfels weg. Alba glipte door de buitenspelval en zette Messi alleen voor doel. De Argentijn bleef heel rustig en liftte het leer fraai over de uitgekomen doelman. 0-2, en daar bleef het ook bij.

Thomas Vermaelen mocht in het slotkwartier nog invallen. Voor leider Barça is het nu al de achtste opeenvolgende zege in de competitie.

Het doelpunt van Messi:

Poll: Is Messi de beste ter wereld?

TAGS  I  Girona  I  Barcelona

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024