Benzema blinkt uit bij wervelend Real Madrid, Varane pakt rood

Benzema blinkt uit bij wervelend Real Madrid, Varane pakt rood
Zondag 27 januari 2019 - 22:36   I   door Redactie

Real Madrid heeft zondagavond een ruime overwinning geboekt. De Madrileense topclub ging met 1-4 winnen op het veld van Espanyol. De Fransmannen van De Koninklijke eisten een hoofdrol op: Karim Benzema scoorde twee keer, Raphael Varane pakte rood.

Na een kwartier spelen stond het al 0-2 in het voordeel van Real. Benzema opende de score en bij een corner kopte Sergio Ramos de tweede treffer tegen de touwen. Espanyol beet van zich af en knokte zich via een goal van Leo Baptistao opnieuw in de match.

Op slag van rust verkocht Benzema de thuisploeg evenwel een nieuwe mokerslag. Na een vlotte combinatie plaatste hij het leer keurig in de verste hoek en stond het 1-3. Meteen ook de ruststand.

Rood voor Varane

Rond het uur nam Real nog meer afstand van Espanyol. De ingevallen Gareth Bale reageerde snel in de zestien en trapte van dichtbij de 1-4 binnen. Na rood voor Varane - hij haalde ietwat ongelukkig een doorgebroken speler neer - slikten de bezoekers wel nog een doelpunt van Roberto Rosales. 2-4 en daar bleef het uiteindelijk bij.

 

Poll: Moet Real Madrid meer vertrouwen hebben in Benzema?

TAGS  I  Espanyol  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024