‘Eden Hazard verhuist gratis naar deze Europese grootmacht’

‘Eden Hazard verhuist gratis naar deze Europese grootmacht’
Maandag 28 januari 2019 - 08:30   I   door Redactie

De komende maanden dartelt Eden Hazard nog over de Engelse voetbalvelden in het blauwe shirt van Chelsea, maar die beelden zullen weldra tot de verleden tijd behoren. De Rode Duivel is namelijk van plan om Stamford Bridge te verlaten.

Dat Hazard graag andere oorden wil opzoeken, is al een tijdje duidelijk. En dat hij dolgraag naar Real Madrid wil, is nog veel duidelijk. Wel, volgend seizoen zullen Hazard en Real Madrid, na veel geflirt en enkele geslaagde dates, ook effectief in het huwelijksbootje stappen.

Achter de schermen maakt Real Madrid serieus werk van de komst van de Belgische winger. Er ligt op Santiago Bernabéu alvast een vet contract op Hazard te wachten. Al is er wel een verrassende wending in de hele transfersoap.

Hazard moet Chelsea onder druk zetten

Zo zou Real Madrid niet van plan zijn om een transfersom te betalen voor Hazard. Don Balon meldt dat Real-voorzitter Florentino Perez aan Hazard heeft gevraagd om het spel vanaf nu hard te spelen en Chelsea onder druk te zetten om hem te laten gaan.

Perez zou wel nog een geste willen doen en  Isco en Federico Valverde - twee spelers die Chelsea-coach Maurizio Sarri kunnen bekoren - in de deal te betrekken. Maar verder zou Real dus geen cent willen uitgeven aan Hazard.

Poll: Is dit een goede deal voor beide ploegen?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024