Transfermarkt LIVE: Vranjes weg bij RSCA, Depoitre naar Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Vranjes weg bij RSCA, Depoitre naar Club Brugge?
Maandag 28 januari 2019 - 23:10   I   door Redactie

De transfermarkt is nog enkele dagen open. Nog tot 31 januari kunnen clubs transfers realiseren. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Benoit Poulain verlaat Club Brugge mogelijk nog voor het sluiten van de transfermarkt. De Franse verdediger geniet interesse van Fenerbahçe.

*Ognjen Vranjes zit in de B-kern bij Anderlecht, maar er lijkt nu toch een oplossing in de maak voor de Bosniër. Dynamo Kiev zou geïnformeerd hebben bij paars-wit.

*Huddersfield gaat een nieuwe spits halen, waardoor Laurent Depoitre overbodig wordt. Anderlecht en Club Brugge houden de Belgische spits in de gaten.

*Club Brugge zou voor het vertstrijken van de transferdeadline nog een centrale verdediger willen aantrekken.

*Club Brugge probeert in de slotfase van deze transferperiode nog af te geraken van Ivan Tomecak. Hij is overbodig.

*PSG is van plan om Neymar komende zomer te verkopen om in regel te zijn met de Financial Fair Play (FFP). Een bod van 250 miljoen euro of meer zou voldoende zijn om de Braziliaan te kopen.

*AS Monaco wil Youri Tielemans tot het einde van het seizoen verhuren en in de zomer eventueel verkopen. Manchester United, Barcelona, AC Milan en Leicester City liggen op vinkenslag.

*Niet alleen Anderlecht, maar ook Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op Sardar Azmoun (Rubin Kazan).

*PSG zou komende zomer 200 miljoen euro willen neertellen voor Harry Kane.

*Ibrahim Afellay liet zijn contract bij Stoke City ontbinden en is nu een vrije speler. Hij werd al gevolgd door Anderlecht.

*Rubin Kazan wil Sardar Azmoun best verkopen aan Anderlecht, maar dan moet er minimum 10 miljoen euro op tafel komen.

*Anderlect heeft ook oude bekende Facundo Ferreyra op het oog. Hij verkaste vorige zomer naar Benfica in plaats van naar Brussel, maar komt daar niet aan spelen toe. De Portugese topclub verlangt momenteel wel 15 miljoen euro voor de Argentijn.

*Real Madrid werkt aan een opmerkelijke deal waarbij het Eden Hazard gratis kan overnemen van Chelsea. In ruil zouden Isco en Federico Valverde de omgekeerde beweging maken.

*Marc Degryse is van mening dat Club Brugge zijn aanvaller Wesley Moraes deze maand niet moet verkopen. Zelfs niet voor 20 miljoen euro. “Dat kan je de titel kosten”, aldus de analist.

Poll: Zou jij Wesley deze maand nog verkopen voor 20 miljoen euro?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024