Wordt Thierry Henry volgend seizoen de nieuwe coach van Anderlecht?

Wordt Thierry Henry volgend seizoen de nieuwe coach van Anderlecht?
Maandag 28 januari 2019 - 11:40   I   door Redactie

Thierry Henry werd tijdens het voorbije weekend uit zijn functie als trainer van AS Monaco ontheven. De tegenvallende resultaten in het prinsdom kostten de gewezen topaanvaller zijn job. Wat nu voor 'Titi'?

Henry slaagde er niet in om zijn eerste job als hoofdtrainer tot een goed einde te brengen. Zijn imago kreeg de voorbije weken enkele rake klappen te verwerken. Andere Europese topclubs staan ongetwijfeld niet meteen te springen om de Fransman nu aan te stellen als T1.

Een terugkeer als assistent van de Rode Duivels zou niet aan de orde zijn, maar wie weet zien we Henry toch terug in ons land. Nog voor Henry bij Monaco aan de slag ging, probeerde Marc Coucke de ex-spits naar Anderlecht te halen. De paars-witte voorzitter was gecharmeerd door Henry's werk bij de nationale ploeg en voelde heel wat voor een samenwerking.

Neemt Coucke opnieuw contact met Henry?

Coucke liet een medewerker naar Henry bellen, maar uiteindelijk opteerde die laatste voor een avontuur bij Monaco. Wie weet onderneemt Coucke met het oog op volgend seizoen een nieuwe poging om Henry binnen te halen. De Fransman moet zijn imago oppoetsen en lijkt na zijn teleurstellende passage bij Monaco niet meteen té hoog te mogen mikken.

Poll: Zou jij Henry een goede coach voor Anderlecht vinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Monaco  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024