Real en Bayern komen te laat: ‘Ze bieden 200 miljoen euro voor Harry Kane’

Real en Bayern komen te laat: ‘Ze bieden 200 miljoen euro voor Harry Kane’
Maandag 28 januari 2019 - 13:35   I   door Redactie

Harry Kane is de jongste jaren één van de dodelijkste spitsen ter wereld. De 25-jarige Engelsman is een voorhoede op zichzelf, maar bij Tottenham Hotspur moeten ze stilaan vrezen voor een vertrek van hun doelpuntenmachine.

Tijdens de voorbije transferperiodes werd Kane onder meer in verband gebracht met een overstap naar Barcelona, Real Madrid en Bayern München. Uiteindelijk bleef de spits al die tijd bij Tottenham voetballen.

Volgens Don Balon zou daar komende zomer echter verandering in komen. Kane zou voor zichzelf uitgemaakt hebben dat hij naar een absolute grootmacht wil verhuizen. Bayern München en Juventus dragen zijn voorkeur weg, maar de kans is groot dat de nummer 9 bij… Paris Saint-Germain belandt.

200 miljoen

Don Balon meldt dat PSG op dit moment in polspositie ligt om Kane in te lijven. De Fransen gaan een bod van 200 miljoen euro uitbrengen op de goalgetter van Tottenham. Zoals de kaarten nu liggen zouden Bayern München en Juventus - zij willen overigens ook geen 200 miljoen ophoesten - te laat komen en naast Kane grijpen.

Poll: Is Kane de beste spits ter wereld?

TAGS  I  Tottenham  I  PSG  I  Bayern München  I  Real Madrid  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024