Buitenkans voor RSCA: gewilde speler ontbindt contract en is vrije speler

Buitenkans voor RSCA: gewilde speler ontbindt contract en is vrije speler
Maandag 28 januari 2019 - 14:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht kan tijdens de laatste dagen van deze transferperiode mogelijk nog een serieuze slag slaan. Ibrahim Afellay is immers niet langer een speler van Stoke City. De Engelse tweedeklasser maakte maandagmiddag bekend dat de samenwerking met Afellay werd stopgezet.

De 32-jarige Afellay kwam dit seizoen nog niet in actie bij Stoke, waar zijn contract aan het einde van dit seizoen afliep. Beide partijen kwamen elkaar nu tegemoet en beslisten om hun samenwerking stop te zetten. Dat betekent dat Afellay nu vrij is om te gaan en staan waar hij wil.

Het klinkt als muziek in de oren van Anderlecht, dat eerder deze maand al in verband werd gebracht met de Nederlandse spelmaker. Trainer Fred Rutten kent Afellay nog van zijn passage bij PSV en heeft altijd contact gehouden met de gewezen rijzende ster van het Nederlandse voetbal.

Met Peter Zulj haalde Anderlecht al een spelmaker in huis, maar het is goed mogelijk dat Afellay als een buitenkansje wordt gezien en de troepen van Rutten komt versterken.

Poll: Moet Anderlecht vol voor Afellay gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSV  I  Stoke City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024