'Facundo Ferreyra neemt deze beslissing over transfer naar Anderlecht'

'Facundo Ferreyra neemt deze beslissing over transfer naar Anderlecht'
Woensdag 30 januari 2019 - 16:01   I   door Redactie

Anderlecht heeft zijn nieuwe spits beet. Hij zou al onderweg zijn naar België. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Facundo Ferreyra zal voor 18 maanden gehuurd worden van Benfica. De transferwaarde van de spits bedraagt 10 miljoen euro.

Anderlecht probeerde al in de zomer om Ferreyra aan te trekken, maar hij verhuisde toen transfervrij van Shakhtar Donetsk naar Benfica. Daar is hij echter volledig mislukt. Ferreyra kwam in acht optredens slechts tot één goal.

Anderlecht en Benfica hebben nu een akkoord over de transfer. De speler moet wel nog overtuigd worden, maar daar worden geen grote problemen meer verwacht.

(Lees verder onder de foto)

Update 30/01 - 07:09

Als alles volgens plan verloopt, wordt Ferreyra de nieuwe spits van Anderlecht. De deal is nog niet helemaal afgerond, maar Anderlecht en Benfica onderhandelen verder en alles ziet er goed uit.

Mocht paars-wit alsnog naast Ferreyra grijpen, heeft het twee alternatieven achter de hand. "De voorbije weken informeerde Verschueren vrijblijvend naar Ricardo Gomes (27, Partizan Belgrado) en Nikolay Komlichenko (23, gehuurd door Mladá Boleslav bij Krasnodar). Beiden staan bekend als goalgetters en zijn goedkoper dan Ferreyra", meldt Het Laatste Nieuws.

Update 30/01 - 16:01

Slecht nieuws voor Anderlecht. Volgens het Portugese medium Record is het hoogst twijfelachtig dat Ferreyra naar Brussel zal verhuizen. De speler zelf zou niet meteen staan te springen om bij Anderlecht te tekenen. Mogelijk verhuist Ferreyra naar een middenmoter in een grotere competitie.

Anderlecht heeft de komst van de Argentijn nog niet opgegeven. Het werkt met man en macht aan het belangrijke dossier en hoopt voor het sluiten van de transfermarkt alsnog zijn slag thuis te halen.

Poll: Denk je dat dit een goeie transfer is?

TAGS  I  Anderlecht  I  Benfica  I  v24

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024