Transfermarkt LIVE: Vanaken weg bij Club Brugge, Leroy Fer naar Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: Vanaken weg bij Club Brugge, Leroy Fer naar Belgische topclub?
Woensdag 30 januari 2019 - 23:15   I   door Redactie

De transfermarkt is nog enkele dagen open. Nog tot 31 januari kunnen clubs transfers realiseren. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Real Madrid en Barcelona azen op Luka Jovic, door Benfica verhuur aan Eintracht Frankfürt.

*Lokeren gaat voor het einde van deze maand geen transfers meer doen. Dat besluit heeft voorzitter Roger Lambrecht genomen.

*Colin Coosemans zit op een dood spoor bij AA Gent. Een vertrek dringt zich op, maar wellicht zoekt de keeper pas komende zomer andere oorden op.

*Facundo Ferreyra zou zelf niet meteen staan te springen om Benfica in te ruilen voor Anderlecht. Hij hoopt op een move naar een grotere Europese competitie.

*Maurizio Sarri heeft aangegeven dat Eden Hazard Chelsea mag verlaten. De Italiaan wil duidelijkheid van zijn vedette.

*Marc Coucke heeft zich bemoeid met het transferdossier van Ryota Morioka. Dankzij de voorzitter van Anderlecht lijkt de Japanner nu definitief op weg naar Charleroi. De Zebra’s zullen Morioka tot het einde van het seizoen huren, mét een aankoopoptie van 1,5 miljoen euro.

*Anthony Limbombe lijkt op weg naar Newcastle United. Een terugkeer naar België - Anderlecht en Club Brugge toonden voorzichtige interesse - is niet aan de orde.

*Leroy Fer vertrekt zo goed als zeker bij Swansea City. Lille OSC, Fenerbahçe en een niet nader genoemde Belgische topclub tonen interesse.

*Club Brugge zou een bod hebben uitgebracht op Yunus Akgun (18, Galatasaray), een speler die bovenaan op het verlanglijstje van Anderlecht staat.

*Facundo Ferreyra wordt in principe de nieuwe spits van Anderlecht. Komt hij niet, dan richt paars-wit zijn pijlen op Ricardo Gomes (27, Partizan Belgrado) en Nikolay Komlichenko (23, gehuurd door Mladá Boleslav bij Krasnodar).

*Hans Vanaken zou volgende zomer naar Borussia Dortmund kunnen verhuizen. Hij was er ook al voor aanvang van dit seizoen in beeld.

*Southampton wil Joakim Maehle weghalen bij KRC Genk. Het gaat een bod van 10 miljoen euro neerleggen in de Luminus Arena.

*Edon Zhegrova forceert dan weer zelf een vertrek bij Genk. Hij is niet tevreden met zijn speelminuten en kan naar het buitenland. Zhegrova stuurde dinsdag zelfs zijn kat naar de training om Genk onder druk te zetten.

*AC Milan aast op Victor Osimhen. Charleroi wil 15 miljoen euro voor zijn spits.

*Geofrry Hairemans is op weg naar STVV. De Limburgers ondernemen een nieuwe poging om hem te halen en Antwerp wil meewerken aan een deal.

*Als er een monsterbod binnenloopt, laat Club Brugge Wesley Moraes gaan. In dat scenario zal Club ook een meteen inzetbare vervanger halen.

Poll: Zal Vanaken Club Brugge volgende zomer verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024