'Hazard kan Chelsea nog voor het einde van deze transferperiode verlaten'

'Hazard kan Chelsea nog voor het einde van deze transferperiode verlaten'
Woensdag 30 januari 2019 - 16:30   I   door Redactie

Zoekt Eden Hazard (28) in de absolute slotfase van deze transferperiode alsnog andere oorden op? Het is niet uitgesloten. De meest recente uitspraken van Maurizio Sarri, Hazards trainer bij Chelsea, doen in Engeland alvast veel stof opwaaien.

"Eden Hazard is 28 jaar oud. Als hij ons dan toch wil verlaten, dan is dat goed voor mij. Eden kan ons verlaten wanneer hij wil", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Italiaanse oefenmeester.

Al neemt het niet weg dat Sarri onze landgenoot graag bij Chelsea wil houden. "Ik hoop dat hij blijft, dat staat vast. Hazard is een geweldige speler. Hij heeft het potentieel om de beste speler in Europa te worden. Mijn taak is hem nog beter proberen te maken. Ik speel hem uit op de positie waar hij ons het meeste kan bijbrengen.”

Geen contractverlenging

Eén ding is duidelijk: Sarri wil zo snel mogelijk duidelijkheid omtrent de toekomst van Hazard. De Rode Duivel wordt al máánden aan Real Madrid gelinkt, maar tot nader order is hij nog steeds eigendom van Chelsea. Daar wil Hazard zijn contract evenwel niet verlengen.

Poll: Hoop jij dat Hazard snel vertrekt bij Chelsea?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024