‘Ivan Leko grijpt drastisch in bij Club Brugge’

‘Ivan Leko grijpt drastisch in bij Club Brugge’
Woensdag 30 januari 2019 - 19:14   I   door Redactie

Club Brugge won afgelopen weekend met 1-2 op het veld van KV Oostende. Blauw-zwart speelde bij vlagen uitstekend voetbal, maar had wel twee strafschoppen nodig om KVO uit te tellen. En blijkbaar was en is trainer Ivan Leko toch niet zó gelukkig met de prestatie van zijn ploeg.

Zo zal Leko voor het duel tegen AA Gent drastisch ingrijpen. Deels noodgedwongen, want met de geel geschorste Marvelous Nakamba mist de Kroaat sowieso een belangrijke pion op het middenveld. Het is goed mogelijk dat Sofyan Amrabat opschuift en centraal achterin Benoit Poulain opnieuw in de ploeg komt.

Al kan Leko ook voor een andere oplossing opteren. Hoewel niet iedereen onder de indruk was de centrale verdediger Amrabat, is het goed mogelijk dat de Nederlander ook tegen Gent in de defensie zal acteren. In dat geval zal Mats Rits - Leko gaf na de nederlaag tegen Charleroi al aan dat hij altijd verdient te spelen - aan de aftrap verschijnen.

Denswil out?

Tot slot moet Club Brugge in de Slag om Vlaanderen mogelijk ook Stefano Denswil missen. Hij kwam niet ongeschonden uit het duel met Oostende en sukkelt met de enkel. De medische staf van blauw-zwart probeert de Nederlander op te lappen voor zondag.

Poll: Op welke positie zou jij Amrabat zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KV Oostende

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024