Kat Kerkhofs neemt een zeer ingrijpend besluit

Kat Kerkhofs neemt een zeer ingrijpend besluit
Donderdag 31 januari 2019 - 09:32   I   door Redactie

Het was al duidelijk dat Kat Kerkhofs steeds meer een Bekende Vlaming aan het worden was, maar nu heeft ze ook een zeer belangrijk besluit genomen. De vrouw van Dries Mertens kiest volop voor een carrière in de media. Ze heeft zelfs Bob Savenberg aangesteld als haar manager.

Bij het managementbureau van Savenberg zitten ook onder meer Andy Peelman en Staf Coppens. Gisteren tekende Kat Kerkhofs een contract bij House of Entertainment. Ze zal er exclusief begeleid worden bij haar volgende stappen in haar mediacarrière.

"Ik wil me op niets vastpinnen, maar ik zie voor Kat een mooie toekomst als presentatrice en/of programmamaakster", zegt Bob Savenberg in Het Laatste Nieuws. "Of dat bij VIER, VTM, Eén of een andere zender zal zijn, staat nog niet vast. Als er interesse is, of iemand komt met een interessant voorstel, dan zullen we met die zender in kwestie zeker gaan praten. Zolang Kat maar haar ding kan doen."

"Ja, ze verblijft dikwijls in Napels, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Het is een kwestie van goed plannen. We zullen regelmatig lang op voorhand samen met Kat haar agenda overlopen en ruimte voorzien voor eventuele mediaprojecten." 

Poll: Kijk jij graag naar Kat Kerkhofs?

TAGS  I  Kat Kerkhofs

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024