‘Ousmane Dembele verlaat Barcelona en kiest voor deze Engelse grootmacht’

‘Ousmane Dembele verlaat Barcelona en kiest voor deze Engelse grootmacht’
Vrijdag 01 februari 2019 - 14:05   I   door Redactie

Hoewel Ousmane Dembele zich steeds beter in zijn sas lijkt te voelen bij FC Barcelona, is het niet uitgesloten dat de Fransman snel weer andere oorden opzoekt. Zo heeft het er steeds meer van weg dat Dembele Barça zal inruilen voor de Premier League.

The Express meldt dat Dembele na afloop van dit seizoen de deur in Camp Nou achter zich dicht zal trekken. De 21-jarige vleugelaanvaller voelt zich niet voor de volle honderd procent gewaardeerd bij Barcelona en wil daarom naar een andere topclub verhuizen.

Iets wat als muziek in de oren van het Chelsea-bestuur klinkt. In Londen zijn ze dezer dagen op zoek naar een vervanger voor Eden Hazard, die na dit seizoen meer dan waarschijnlijk naar Real Madrid verhuist. Met Christian Pulisic (Borussia Dortmund) legden The Blues al een erg getalenteerde winger vast voor volgend seizoen, maar daar zou het dus niet bij blijven.

Pulisic

Chelsea heeft goede hoop dat het straks ook Dembele in huis kan halen. Samen met Pulisic zou de Fransman dan het vertrek van Hazard moeten opvangen. Trainer Maurizio Sarri heeft alvast zijn fiat gegeven voor de komst van Dembele.

Poll: Moet Barcelona Dembele verkopen?

TAGS  I  Barcelona  I  Chelsea  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024