Sarri pakt Hazard ongezien hard aan: "Jij speelt gewoon zoals je wil!"

Sarri pakt Hazard ongezien hard aan:
Vrijdag 01 februari 2019 - 16:15   I   door Redactie

Het zit er bovenarms op bij Chelsea. De Londense topclub verloor eerder deze week met pijnlijke 4-0-cijfers op het veld van Bournemouth. Na de match was trainer Maurizio Sarri ziedend. En Eden Hazard zal het geweten hebben.

Sarri probeert al een tijdje zijn manier van spelen over te brengen op zijn spelers bij Chelsea. Dat gaat echter niet zo vlot als de Italiaan zou willen. Toen zijn ploeg bij Bournemouth zwaar onderuit ging en spelmaker Jorginho simpelweg werd lamgelegd, was de maat vol voor Sarri.

Hij las zijn spelers de levieten en voor Hazard moest het ontgelden. Sarri pakte zijn absolute sterspeler hard aan voor een volle kleedkamer. Dat meldt The Telegraph. "Jij speelt gewoon zoals je wil. Je voert de opdrachten van de trainer niet uit", zou Sarri onze landgenoot verweten hebben.

Onduidelijke toekomst

Het is nog maar de vraag of het nog zal goed komen tussen Sarri en Hazard. Eerder liet de Italiaan zich ook al kritisch uit over de onduidelijke toekomst van Hazard. Volgens Sarri moet zijn aanvaller voor duidelijkheid zorgen: bijtekenen of vertrekken. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Vind jij dat het tijd is voor Eden Hazard om Chelsea te verlaten?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024