‘Geheime clausule maakt monstertransfer mogelijk: Neymar wil naar deze club’

‘Geheime clausule maakt monstertransfer mogelijk: Neymar wil naar deze club’
Zondag 03 februari 2019 - 14:30   I   door Redactie

Neymar ligt momenteel in de lappenmand en komt bijgevolg niet in actie bij Paris Saint-Germain. De Braziliaan maakt van de gelegenheid gebruik om na te denken over zijn toekomst.

Het is een publiek geheim dat de 26-jarige Neymar graag naar een andere Europese grootmacht wil. De aanvaller is van mening dat hij met PSG niet in staat is om een gooi te doen naar de eindzege in de Champions League.

Volgens Don Balon is Neymar aan zijn laatste maanden in Parijs bezig. Achter de schermen nam hij al enkele keren contact op met het bestuur van Barcelona. Neymar wil koste wat het kost terug naar Camp Nou, maar ondanks het feit dat Lionel Messi zijn maatje met open armen zou ontvangen, is het niet zeker of de Barça-top instemt met een terugkeer.

Minder dan 200 miljoen euro

Een transfer zou komende zomer wel een pak makkelijker worden. Als PSG er dit seizoen niet in slaagt om de Champions League te winnen, kan Neymar immers voor veel minder dan 200 miljoen euro naar een andere club verhuizen. Dat is een geheime clausule die in het contract van de speler staat, maar nu is uitgelekt.

Barcelona, Real Madrid en Manchester United houden de situatie van Neymar alvast in de gaten.

Poll: Speelt Neymar volgend seizoen nog bij PSG?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Manchester United

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024