'Zinho Vanheusden speelt volgend seizoen bij deze Belgische topclub'

'Zinho Vanheusden speelt volgend seizoen bij deze Belgische topclub'
Woensdag 06 februari 2019 - 08:06   I   door Redactie

Zinho Vanheusden is nog steeds maar 19 jaar oud, maar de verdediger is ondertussen wel al naam aan het maken in de Jupiler Pro League. Vanheusden is een vaste waarde in de defensie van Standard en heeft de jongste weken en maanden al indruk gemaakt.

Na het vertrek van Christian Luyindama lijkt Vanheusden ook definitief een basisspeler te worden in de ploeg van Michel Preud'homme. De Luikse trainer wil zijn beloftevolle verdediger dan ook graag langer aan boord houden.

Het Laatste Nieuws meldt dat Standard actief werk maakt van een langer verblijf van Vanheusden. "De Rouches huren hem van Inter en hopen die deal met een seizoen te kunnen verlengen. De gesprekken lopen."

Wat wil Inter?

"Michel Preud'homme gaf enkele weken geleden al aan dat hij verder wil met de Limburger. Ook Vanheusden is niet tegen een verlengd verblijf, alleen is de positie van moederclub Inter niet duidelijk", staat er te lezen in de krant.

Toch heeft het er alle schijn van dat Vanheusden ook volgend seizoen bij Standard zal spelen. In het verleden toonden ook Club Brugge en AA Gent interesse, maar zij konden Vanheusden niet strikken.

Poll: Zal Vanheusden snel Rode Duivel worden?

TAGS  I  Standard  I  Internazionale  I  AA Gent  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024