'Theo Bongonda op weg naar Belgische topclub'

'Theo Bongonda op weg naar Belgische topclub'
Woensdag 06 februari 2019 - 11:34   I   door Redactie

De ontwikkeling van Theo Bongonda (23) heeft wat vertraging opgelopen. Een vroege transfer naar het buitenland leverde voor de vleugelaanvaller niet het gewenste resultaat op en daardoor speelt hij nu opnieuw bij Zulte Waregem. De vraag is hoe lang Bongonda nog aan de Gaverbeek te bewonderen zal zijn.

Na een wisselvallige start van het seizoen is Bongonda er ondertussen echt doorgekomen bij Essevee. De Belgische belofte is - in de schaduw van de vele goals van Hamdi Harbaoui - één van de belangrijkste pionnen in het elftal van Francky Dury.

Het is een publiek geheim dat Bongonda tijdens één van de voorgaande transferperiodes naar Club Brugge kon. De Belgische top lonkt naar de dribbelaar en komende zomer zet Bongonda mogelijk de stap naar een grote club uit de Jupiler Pro League.

"Hij heeft het potentieel"

Commentator Filip Joos meent alvast dat Bongonda over voldoende kwaliteiten beschikt om het te maken bij Club Brugge of een andere Belgische topclub. "Als je Bongonda ziet spelen bij Zulte Waregem, dan kan je niet anders dan concluderen dat die ooit bij een Belgische topclub gaat belanden. Hij heeft het potentieel", aldus Joos in Extra Time.

Poll: Bij welke Belgische topclub zou Bongonda het beste passen?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Standard  I  Antwerp  I  v24

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024