‘Limbombe ruilt AA Gent mogelijk in voor andere Belgische topclub’

‘Limbombe ruilt AA Gent mogelijk in voor andere Belgische topclub’
Woensdag 06 februari 2019 - 19:06   I   door Redactie

De transferperiode is achter de rug en Stallone Limbombe (28) is tot nader order nog steeds een speler van AA Gent. Dat is een probleem, want in de Ghelamco Arena lijkt de snelle vleugelaanvaller na amper een half seizoen geen toekomst meer te hebben.

Limbombe ruilde Royal Antwerp FC in het tussenseizoen als transfervrije speler in voor zijn ex-club Gent. Aanvankelijk kwam Limbombe vaak aan spelen toe en was hij ook vaak beslissend.

Onder Jess Thorup ging het echter steil bergaf voor de oudere broer van Nantes-speler Anthony. Limbombe toonde zich naast het veld lang niet altijd even professioneel en toen hij te laat kwam voor een bespreking, was dat de spreekwoordelijke druppel voor Thorup. De Noorse trainer stuurde de speler naar de B-kern.

Naar andere Belgische topclub?

In die B-kern blijft Limbombe voorlopig ook zitten. In januari probeerde Gent hem al te slijten. Tevergeefs. Wellicht zullen De Buffalo’s na het seizoen een nieuwe poging ondernemen om van de winger af te komen. Wie weet brengt een verhuis naar andere Belgische topclub - enkele maanden geleden waren ze zowat allemaal geïnteresseerd - soelaas voor Limbombe.

Poll: Is Stallone Limbombe goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024