'Taiwo Awoniyi kan alweer naar andere Belgische topclub'

'Taiwo Awoniyi kan alweer naar andere Belgische topclub'
Vrijdag 08 februari 2019 - 14:06   I   door Redactie

Taiwo Awoniyi draagt ondertussen opnieuw het shirt van Moeskroen, maar hij begon wel aan het seizoen bij AA Gent. Daar kon de Nigeriaanse huurling van Liverpool, nog steeds maar 21 jaar oud, zich evenwel niet doorzetten.

Awoniyi rendeerde niet bij De Buffalo's en in januari verhuisde hij dan maar terug naar Moeskroen. Andere Belgische topclub waren toen al geïnteresseerd om Awoniyi te huren van Liverpool. De spits wilde terug naar Henegouwen, maar het is niet uitgesloten dat hij volgend een nieuwe kans krijgt bij aan de Belgische top.

“Toen ik in januari terugkeerde uit vakantie, ging ik ervan uit dat ik met de ploeg op stage zou vertrekken. De zaterdag waarop AA Gent naar Spanje vertrok, zeiden ze me dat ik niet meeging naar Spanje. Het was een shock. Ik was erg ontgoocheld, maar heb me er snel over gezet. Ik trainde met de B-ploeg en wist dat ze me niet meer nodig hadden", aldus Awoniyi in Het Nieuwsblad.

"Ik wilde terug naar Moeskroen"

“Er waren grotere clubs geïnteresseerd uit Turkije, Oostenrijk en België, maar ik wilde terug naar Moeskroen. Ik ben hier in een ploeg gekomen die op alle vlakken in orde is. De coach weet van aanpakken. Hij is iedereen drie stappen voor en slaagt ­erin om alle spelers mee te krijgen."

Poll: Is Awoniyi goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Standard  I  KRC Genk  I  Moeskroen  I  Liverpool

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024