Boskamp vreest voor Leko bij Club Brugge: "Vooral dat is echt geen goed teken"

Boskamp vreest voor Leko bij Club Brugge:
Zaterdag 09 februari 2019 - 11:00   I   door Redactie

Johan Boskamp vreest voor de toekomst van Ivan Leko bij Club Brugge. De openlijke ruzie met Ruud Vormer afgelopen week en het uitblijven van de contractverlenging zijn tekenen aan de wand.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik verschrok. Van Ruud Vormer had ik eerder verwacht dat hij zijn ergernis over die wissel tegen Gent intern ging aankaarten. Hij liet nu duidelijk openlijk blijken dat hij het niet met Leko eens was. Als spelers eenmaal beginnen te zeiken, wordt het meestal moeilijk voor een trainer. In principe is de trainer de eindverantwoordelijke. Als hij vindt dat er gewisseld moet worden, heeft de speler daar niets aan te zeggen. Maar dit incident kan in Leko zijn nadeel gaan werken. Als een van je publiekslievelingen dit doet, weet je dat de supporters zich tegen je kunnen keren", stelt Boskamp in Het Belang van Limburg.

"Her en der wordt geopperd dat Leko volgend jaar geen trainer van Brugge meer is", vervolgt Boskamp. "Hoe dat zit, weet ik niet precies. Maar als een club de contractbesprekingen zo lang uitstelt, is dat meestal geen goed teken. Hij zal moeten knallen in de play-offs. In de competitie laten ze eigenlijk al te veel punten liggen, maar dat doen Gent, Standard en -zeker- Anderlecht ook.”

Poll: Denk jij dat Leko volgend seizoen nog trainer is van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024