Courtois neemt keiharde revanche op Atlético-fans

Zaterdag 09 februari 2019 - 18:09   I   door Redactie

Real Madrid heeft een zeer belangrijke en knappe zege geboekt in de Madrileense derby. Real won met 1-3 op het veld van Atlético Madrid. Thibaut Courtois, die stevig op de korrel werd genomen door de fans van Atlético, heeft zijn revanche beet.

Real klom wel op voorsprong via Casemiro. De Braziliaan scoorde zowaar met een omhaal. Lang konden de bezoekers niet genieten van die 0-1, want Griezmann stelde snel gelijk. Courtois had voor het overige weinig werk. Hij zag Sergio Ramos vanaf de stip vlak voor de rust de 1-2 scoren.

In de tweede helft scoorde Alvaro Morata met een heerlijke lob over Courtois. De gelijkmaker werd evenwel afgekeurd wegens buitenspel van de Spaanse spits. De voorsprong bleef voor Real en invaller Gareth Bale legde het leer mooi in de verste hoek: 1-3. Thomas kreeg in de slotfase bij Atlético nog een tweede gele kaart na een gemene overtreding op Toni Kroos.

Poll: Wordt Real Madrid nog kampioen in Spanje?