Club Brugge heeft deze (top)trainer op het oog: "Leko blijft niet"

Club Brugge heeft deze (top)trainer op het oog:
Maandag 11 februari 2019 - 11:00   I   door Redactie

Ivan Leko lijkt aan zijn laatste maanden als trainer van Club Brugge bezig. De Kroaat krijgt al een hele tijd geen lijn in de prestaties van blauw-zwart en voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert zijn niet van plan om hem een contractverlenging aan te bieden.

Meer zelfs: achter de schermen lijkt Club Brugge zelfs al werk te maken van een nieuwe trainer. Philippe Clement, niet zo lang geleden nog assistent in het Jan Breydelstadion is in beeld.

"Je voelt dat Leko steeds meer krediet verliest. Ik denk niet dat hij volgend seizoen nog coach is in Brugge", zegt analist Wilfried Van Moer in Het Belang van Limburg. "Zal Club dan naar Philippe Clement hengelen? Zo ja, wordt het een heel moeilijke beslissing voor Clement."

"Veel vertrekkers bij Genk"

"De Champions League spelen met Genk zou fantastisch zijn, maar hij zal zich ook afvragen met welke ploeg hij dat zal moeten doen. Want er gaan sowieso meerdere spelers vertrekken. Pozuelo, Samatta, Maehle, Trossard… Dat zal meespelen in zijn beslissing", besluit Van Moer.

Poll: Voor wie zou jij kiezen als trainer van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024