Bart Vertenten duikt verrassend op bij deze wedstrijd

Bart Vertenten duikt verrassend op bij deze wedstrijd
Maandag 11 februari 2019 - 12:00   I   door Redactie

Bart Vertenten zat na het uitbreken van het schandaal 'Propere Handen' een tijdje in de cel, maar ondertussen is hij opnieuw een vrij man. Opnieuw fluiten lijkt er niet meer in te zitten voor de scheidsrechter, maar tijdens het voorbije weekend dook hij wel op tijdens een wedstrijd.

Een voetbalwedstrijd bijwonen ligt dan misschien nog wat gevoelig voor Vertenten, maar afgelopen weekend woonde de man wel de bekerfinale in het volleybal bij. Hij zat als supporter in het Aalst-vak.

"Opgemerkte gast tijdens de bekerfinale volleybal van afgelopen weekend. Eén van de supporters in het Aalst-vak, getooid in een oranje T-shirt, was (ex-)voetbalscheidsrechter Bart Vertenten, samen met zijn echtgenote Hetty. Zij kwamen de ploeg aanmoedigen in de finale tegen Roeselare", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Hun steun mocht niet baten, Aalst verloor. Vertenten wordt in het grote fraudeonderzoek van het Belgische voetbal verdacht van omkoping en lidmaatschap van een criminele organisatie. De radioloog zat meer dan een maand in de gevangenis en mocht die op 16 november verlaten."

Poll: Verdient Vertenten nog een nieuwe kans als arbiter?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024