Peter Vandenbempt haalt zwaar uit naar Alejandro Pozuelo

Peter Vandenbempt haalt zwaar uit naar Alejandro Pozuelo
Maandag 11 februari 2019 - 14:06   I   door Redactie

Alejandro Pozuelo is sinds afgelopen vrijdag opnieuw hét gespreksonderwerp in het Belgische voetballandschap. De draaischijf van KRC Genk heeft een lucratief aanbod van Toronto op zak en wil zo snel mogelijk naar Canada verhuizen. Radiocommentator Peter Vandenbempt begrijpt er niets van.

"In hartje Limburg praten ze niet over de comfortabele voorsprong in het klassement, wel over Pozuelo die weer wil vertrekken. Godgeklaagd, vind ik dat voor Racing Genk", toont Vandenbempt zich bij Sporza hard voor Pozuelo. "Wat de uitkomst de volgende dagen of weken ook is: de Spanjaard heeft een slechte beurt gemaakt."

"Vorige maand heeft hij lang nagedacht over een miljoenenbod uit het Midden-Oosten, dat kan ik nog begrijpen. Het ging om een financiële buitenkans die hem en de generaties na hem kon veiligstellen. Contractueel kon dat, geen probleem. Nadien heeft Pozuelo wel zijn woord gegeven aan Racing Genk. Hij liet een persconferentie organiseren waarin hij beloofde om samen met de club en de supporters voor de titel te gaan. Daarom vind ik dat hij het nu niet kan maken om ineens toch te vertrekken."

"Genk kan dit niet maken"

Volgens Vandenbempt moet Pozuelo zijn verantwoordelijkheid nemen en Genk trouw blijven. "Pozuelo moet een grote jongen zijn en denken: "Neen, dat kan ik nu niet maken." Hij mag zijn makelaars niet aan een juridisch gevecht laten beginnen, want één ding is zeker: Genk kan het nu echt niet maken tegenover zijn fans om vrijwillig mee te werken aan een transfer."

Poll: Zou jij het begrijpen mocht Pozuelo alsnog vertrekken bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024