‘Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over komst van Phillip Cocu’

‘Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over komst van Phillip Cocu’
Maandag 11 februari 2019 - 17:01   I   door Redactie

Voorlopig staat Fred Rutten nog aan het roer bij RSC Anderlecht, maar het is uiterst twijfelachtig of de Nederlander ook volgend seizoen nog trainer van paars-wit zal zijn. Achter de schermen zouden Michael Verschueren en Frank Arnesen al werk maken van een nieuwe T1.

In de wandelgangen van het Constant Vanden Stockstadion klinkt het al een tijdje dat Rutten slechts een tussenpaus is. Rond de jaarwisseling slaagde men er bij Anderlecht niet in om de gewenste hoofdtrainer in huis te halen en daarom kwam Rutten.

Na afloop van dit seizoen zou die Rutten alweer aan de kant geschoven worden. Kasper Hjulmand - hij is straks einde contract bij het Deense Nordsjaelland - is alvast in beeld om de nieuwe trainer van Anderlecht te worden.

Cocu maakt zich op voor comeback

Al staat ook Phillip Cocu nog steeds op het verlanglijstje van paars-wit. De Nederlander, eerder dit seizoen ontslagen bij Fenerbahçe, paste onlangs voor de job in Brussel omdat hij het even rustig aan wilde doen.

Volgend seizoen zou Cocu ergens met een propere lei willen beginnen. Bij Anderlecht? Dat is lang niet zeker. Paars-wit kreeg nu immers belangrijk nieuws over de eventuele komst van Cocu.

De man die in een recent verleden PSV kampioen maakte is nu ook in beeld bij Feyenoord. Hij ligt er in de weegschaal met Hein Vanhaezebrouck. De kans is reëel dat Feyenoord over interessantere troeven beschikt dan Anderlecht om Cocu te overtuigen. Wordt ongetwijfeld vervolgd... 

Poll: Zou jij Cocu een goede trainer vinden voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Feyenoord  I  PSV

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024