Anderlecht-fans nemen na nieuw puntenverlies drastische beslissing

Anderlecht-fans nemen na nieuw puntenverlies drastische beslissing
Maandag 11 februari 2019 - 22:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is bezig aan zijn slechtste seizoen in járen. Dat blijft niet zonder gevolgen. Paars-wit dreigt naast een plaats in play-off 1 te grijpen en dat zint de supporters niet.

Zondag volgde er een nieuwe belabberde prestatie van Anderlecht. In het eigen Constant Vanden Stockstadion bleef het tegen Zulte Waregem op een 0-0-gelijkspel steken. De fans van paars-wit hebben het stilaan écht gehad met hun eigen ploeg.

Sommigen beslisten om een drastische beslissing te nemen en verlieten het stadion al voor de zeventigste minuut was verstreken. Wat ook opviel: slechts luttele minuten na het laatste fluitsignaal waren de tribunes in het Astridpark al akelig leeg. 

Rutten: "Ik snap de fans"

Het gaat van kwaad naar erger, zoveel is duidelijk. Tijdens de match uitten de fans ook hun ongenoegen door te fluiten op de spelers. "Ik snap dat", aldus trainer Fred Rutten in Het Laatste Nieuws. "De verwachtingen liggen vanaf dag één enorm hoog, omdat Anderlecht Anderlecht is - een club die altijd bovenin meedraait. Nu niet... Tja, dan reageren supporters nu eenmaal emotioneel."

Poll: Begrijp jij de frustraties van de fans?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024