'Fred Rutten moet alweer vertrekken bij Anderlecht'

'Fred Rutten moet alweer vertrekken bij Anderlecht'
Maandag 11 februari 2019 - 19:32   I   door Redactie

Fred Rutten is nog maar enkele weken aan de slag bij RSC Anderlecht, maar tot op heden kon de Nederlandse oefenmeester nog niet echt voor de ommekeer zorgen in het Constant Vanden Stockstadion. Zijn passage bij Anderlecht lijkt dan ook van korte duur te worden.

Volgens analist Alexandre Teklak is het immers duidelijk dat Rutten volgend seizoen geen trainer van Anderlecht meer zal zijn. Teklak meent te weten dat Marc Coucke en co in het tussenseizoen een nieuwe T1 zullen aanstellen. De namen van Kasper Hjulman en Phillip Cocu blijven circuleren.

“Het is aan de spelers met een grote status. Zij moeten nu opstaan. Ze moeten opnieuw het truitje nat maken en hard werken voor hun broodheer. De bal ligt in hun kamp, vind ik”, steekt Teklak bij de RTBF van wal.

(Lees verder onder de foto)

"We weten allemaal dat Rutten volgend seizoen geen trainer van Anderlecht meer zal zijn"

Waarna hij de situatie van de trainer bespreekt. “We weten allemaal dat Rutten volgend seizoen geen trainer van Anderlecht meer zal zijn. Voor hem moeten de spelers het dus niet doen. Wel voor zichzelf.”

“Want zeg nu zelf, wie wil er deel uitmaken van een Anderlecht dat in play-off 2 aan de bak moet en volgend seizoen misschien niet eens Europees voetbal speelt? Niemand toch?”

“Het klopt dat er een probleem-Rutten is. Dat probeer ik niet te verbloemen. Maar de spelers dragen ook een grote verantwoordelijkheid. Nu is het aan hen”, besluit Teklak.

Poll: Moet Anderlecht ook volgend seizoen het vertrouwen in Rutten behouden?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024