'Anthony Vanden Borre tekent wellicht bij deze Belgische club'

'Anthony Vanden Borre tekent wellicht bij deze Belgische club'
Woensdag 13 februari 2019 - 07:07   I   door Redactie

Anthony Vanden Borre werkt aan een zeer verrassende comeback. Op een Instagram-filmpje van Vincent Kompany is te zien hoe hij zich afbeult in Dubal met zijn gewezen Anderlecht-ploegmaat Christian Wilhelmsson.

“Anthony is hier vijf weken geweest”, bevestigt Wilhelmsson aan Het Nieuwsblad. “Ik weet dat hij wat problemen heeft gekend, maar nu zit hij goed in zijn vel. Hij was al in vorm en wil nu ook opnieuw trainen. Dag in dag uit beet hij op zijn tanden, maar hij nam zelf het initiatief om naar hier te komen."

"Of hij echt aan een comeback denkt moet je hemzelf vragen, maar hij heeft nog kwaliteiten: technisch en fysiek. Ik kan het weten want ik begeleid ook Premier League-spelers.”

Update 13/2 - 07:07

Volgens Het Nieuwsblad is Vanden Borre zinnens om zijn carrière te hervatten bij een Belgische club. OH Leuven, waar Frank Vercauteren sinds kort sportief raadgever is, zou een optie zijn.

Ook RWDM, dat in eerste amateur uitkomt en waar zijn begeleider Jean-François een sociaal project heeft, is een mogelijkheid voor VdB.

Poll: Denk jij dat Vanden Borre nog op topniveau kan terugkeren?

TAGS  I  Vanden Borre  I  OH Leuven  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  RWDM

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024