Vandenbempt heeft nieuws over toekomst van Ivan Leko bij Club Brugge 

Vandenbempt heeft nieuws over toekomst van Ivan Leko bij Club Brugge 
Woensdag 13 februari 2019 - 16:23   I   door Redactie

Ivan Leko staat onder druk bij Club Brugge. De resultaten blijven uit, een contractverlenging bijgevolg ook. Is de Kroaat ook volgend seizoen nog trainer in het Jan Breydelstadion of niet?

Volgens Peter Vandenbempt gaat Leko het zeer moeilijk krijgen om trainer van Club Brugge te blijven. "Frappant vond ik de felle reactie bij de blauw-zwarte familie van Club Brugge. Als speler van de kampioen moet je een keer de schouders ophalen als de kleine buur blij is met een puntje", aldus Vandenbempt over het gelijkspel in de derby.

"Het wijst op veel onrust, irritatie en frustratie bij Club Brugge na alweer een VAR-nadeel bij het tweede doelpunt van Cercle. Wesley volgde het voorbeeld van Vormer met gesticulaties na zijn wissel en de trainer krijgt meer en meer kritiek van links en rechts", merkt de radiocommentator op.

"Veel beter of een stuk erger over twee weken"

"Dat zijn geen ideale omstandigheden om ook aan een zware veertiendaagse te beginnen, met Salzburg in de Europa League en Genk en Anderlecht in de competitie. Over twee weken kan de wereld er voor Club Brugge helemaal anders uitzien: veel beter of een stuk erger."

Poll: Moet Leko trainer van Club Brugge blijven?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024