'Betreurde Emiliano Sala speelde ei zo na bij deze Belgische topclub'

'Betreurde Emiliano Sala speelde ei zo na bij deze Belgische topclub'
Woensdag 13 februari 2019 - 12:30   I   door Redactie

Vorige week raakte bekend wat al even werd gevreesd: Emiliano Sala kwam om het leven toen zijn vliegtuig neerstortte. De hele voetbalwereld is in rouw, maar ondertussen lekken er ook details over de carrière van de Argentijn uit.

Zo heeft het niet veel gescheeld of Sala was enkele jaren naar de Jupiler Pro League getransfereerd. Sport/Voetbalmagazine onthult dat Standard in het seizoen 2015/16 er bijna in slaagde om Sala naar Luik te halen.

"Het eerste seizoen van Emiliano Sala bij Nantes, in 2015/16, is matig. Eenendertig wedstrijden, zes miezerige goaltjes. Dat is weinig. Maar het is genoeg om de interesse te wekken van Olivier Renard en Standard, die op zoek zijn naar een vervanger voor Ivan Santini, die naar het Stade Malherbe is vertrokken van Caen, de ex-club van Emi", schrijft het weekblad.

Tijdsgebrek

"De transfer van de Italiaanse Argentijn naar Sclessin zit tot de laatste seconden van de zomermercato in de pijplijn, maar door tijdsgebrek komt het er uiteindelijk niet van. De Rouches richten zich van de weeromstuit op twee andere profielen, die ook de moeite waard zijn: Orlando Sá en Ishak Belfodil

Poll: Had Sala een goede transfer geweest voor Standard?

TAGS  I  Sala  I  Standard  I  Caen  I  Nantes  I  Cardiff City

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024