Verschrikkelijk nieuws voor Romelu Lukaku

Verschrikkelijk nieuws voor Romelu Lukaku
Woensdag 13 februari 2019 - 13:35   I   door Redactie

Het zijn geen prettige tijden voor Romelu Lukaku. Manchester United leeft op na het vertrek van José Mourinho, maar 'Big Rom' zit aan de bank gekluisterd. Dat Lukaku niet in de bovenste schuif ligt bij interim-trainer Ole Gunnar Solskjaer, maakte de Champions Leaguekraker tegen Paris Saint-Germain nog maar eens duidelijk.

Zelfs toen Solskjaer twee van zijn aanvallers geblesseerd zag uitvallen, kwam Lukaku nog niet echt in beeld als invaller. "Romelu Lukaku bleef zitten. Anthony Martial had een pijnscheut in de lies gevoeld en voetbalde tien minuten op één been. Jesse Lingard zette zich op de poep. Zweepslag in de hamstring", merkte Het Laatste Nieuws op.

"Ole Gunnar Solskjaer overlegde met zijn assistenten. Eerst met Mike Phelan. Vervolgens met Michael Carrick en Kieran McKenna. Alexis Sánchez was al uit de trainingsbroek gesprongen, klaar om in te vallen. Alleen over de tweede vervanger dubden ze. Lukaku was uitgestuurd om zich op te warmen, maar net voor aanvang van de tweede helft verscheen Juan Mata in een wedstrijdoutfit op het veld."

"Lukaku maakt zich zorgen"

Sinds het ontslag van Mourinho is Lukaku gedaald in de pikorde. "Geen Lukaku dus. Solskjaer waagde het er niet op om Marcus Rashford naar de flank te schuiven. Het zegt veel over zijn status als spits. Met voorsprong eerste keus. Aan de zijkant wil Solskjaer hem niet meer gebruiken. Lukaku maakt zich stilaan zorgen", besluit de krant.

Dat Lukaku niet meteen in de plannen van Manchester United voorkomt, is verschrikkelijk nieuws voor de Rode Duivel. Hij wil iedere spelen en belangrijk zijn. Hij wilde zo graag slagen op Old Trafford, maar nu dreigt hij na afloop van dit seizoen misschien zelfs op zoek te gaan naar een nieuwe club.

Poll: Is het beter voor Lukaku zijn carrière om te vertrekken bij Manchester United?

TAGS  I  Manchester United  I  PSG  I  Anderlecht  I  v24

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024