Mes op de keel voor Ivan Leko: "Als dat gebeurt, is het game over"

Mes op de keel voor Ivan Leko:
Donderdag 14 februari 2019 - 13:00   I   door Redactie

Als Club Brugge vanavond tegen een afgang aanloopt tegen Salzburg en dan nog eens tegen Racing Genk komende zondag onderuitgaat, dan ziet het er bijzonder slecht uit voor Ivan Leko. Het lot van de coach hangt aan een zijden draadje.

"De teneur van de komende dagen staat op het spel. 65 uur voor de komst van de fiere leider kan Club het niet maken om kansloos onderuit te gaan tegen Salzburg - hoe goed de Oostenrijkers ook mogen zijn. Leko en co. hebben zich de voorbije weken en maanden - door allerlei omstandigheden - in een dusdanig penibele situatie genesteld dat er in eigen land geen ruimte meer is voor een foutenmarge. De achterstand op Genk bedraagt nú al elf punten. Zondag verliezen is definitief game over", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Liefst kiest een coach, als hij voelt dat hij niet alles kan winnen. Michel Preud'homme liet een decennium geleden nog de halve finales van de Beker van België schieten, om zeker kampioen te worden met Standard. Die luxe heeft Leko dezer dagen niet. Zelfs al is de Europa League niet de hoofdprioriteit binnen Club - welke Belgische club schopte het in dit format al tot de halve finales, laat staan de finale? - , door de recentste resultaten heeft hij het krediet niet langer om iets op te offeren."

Poll: Denk jij dat Leko het tweeluik tegen Salzburg en Genk overleeft?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024