Wil Marc Coucke Anderlecht alweer verkopen? ‘Dit is hij van plan’

Wil Marc Coucke Anderlecht alweer verkopen? ‘Dit is hij van plan’
Maandag 18 februari 2019 - 07:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht beleeft een ongelofelijk moeilijk seizoen. Het zal in de komende weken nog moeten knokken, wil het zich verzekeren van een plaats in play-off 1. Her en der werd al gesuggereerd dat Marc Coucke paars-wit opnieuw moet verkopen. Is dat iets wat hij ook effectief van plan is?

“Marc Coucke zal al een paar keer gedacht hebben ‘Waar ben ik toch aan begonnen?’ Daar ben ik heel zeker van”, aldus analist Eric Van Meir in de studio van Play Sports. “Zou hij er al aan gedacht hebben om Anderlecht alweer te verkopen?”, vroeg presentator Karl Vannieuwkerke vervolgens aan zijn tafelgenoten.

“Coucke is een strever, hé”, aldus Dennis van Wijk. “In zijn business heeft hij altijd het het hoogste bereikt. Dat het voetbal niet zijn core business is? Dat klopt. Hij mag niet de fout maken die hij in het begin maakte toen hij bij Anderlecht arriveerde: zich met alles moeien. Hij moet vertrouwen hebben in de professionals rondom hem.”

"Coucke is niet gek, hoor"

“Maar Anderlecht nu al opnieuw verkopen? Neen dat gaat Coucke niet doen. Hij is niet gek, hoor”, pikte Jan Mulder in. “Hij weet als geen ander dat hij Anderlecht op dit moment niet moet verkopen. Coucke moet eerst twee keer kampioen worden met Anderlecht en dan kan hij de club weer (met winst) doorverkopen.”

Poll: Denk jij dat Coucke Anderlecht snel weer zal verkopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  v24

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024