Duidelijkheid over Pozuelo: 'Hij vertrekt dán naar Toronto'

Duidelijkheid over Pozuelo: 'Hij vertrekt dán naar Toronto'
Maandag 18 februari 2019 - 11:00   I   door Redactie

Speelde Alejandro Pozuelo in het Jan Breydelstadion van Club Brugge zijn allerlaatste minuten in het shirt van KRC Genk? Het is goed mogelijk. Al is en blijft het wachten op het moment dat de Spanjaard zijn huidige werkgever verlaat.

Gesprekken tussen Dimitri De Condé en Ali Curtis, de directeurs van respectievelijk Genk en Toronto, zorgden voor meer duidelijkheid. Van een doorbraak is evenwel nog geen sprake.

"Technisch directeur Dimitri de Condé keerde afgelopen nacht terug uit New Jersey, waar hij rond de tafel zat met algemeen directeur Ali Curtis van Toronto. Hun gesprekken leidden niet tot een deal rond een (uitgestelde transfer) van Alejandro Pozuelo", meldt Het Nieuwsblad.

Transfer na reguliere competitie

"Genk wil pas weten van een vertrek in de zomer van zijn spelverdeler, ­Toronto wil hoogstens wachten tot het einde van de Belgische reguliere competitie in maart. Opschuiven richting compromis - op 7 mei eindigt de huidige mercato in de MLS, dan zijn er in Play-off 1 nog drie matchen te spelen - zat er niet in. De onderhandelingen blijven wel lopen, mogelijk komt er vandaag (maandag, nvdr.) al meer nieuws", besluit de krant.

Zoals het er nu naar uitziet, lijkt Genk zijn kapitein nog voor de start van de play-offs kwijt te spelen. Hoewel de Limburgers het been stijf houden en over een sterk dossier beschikken, lijkt meewerken aan een transfer de beste beslissing. 

Poll: Zal Pozuelo tijdens de play-offs nog voor Genk voetballen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Toronto

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024