Liverpool en Bayern gelijk na hevige strijd, Barça scoort niet in Lyon

Dinsdag 19 februari 2019 - 22:51   I   door Redactie

Liverpool, Bayern München, Olympique Lyon en FC Barcelona hebben dinsdagavond nagelaten om een optie te nemen op de kwartfinales van de Champions League. Geen van de vier vermelde ploegen kwam immers tot scoren. Dan maar alles inzetten op de terugwedstrijd, niet?

Liverpool-Bayern München 0-0

Beide ploegen duwden het gaspedaal negentig minuten lang vol in. De match had werkelijk alles: tempo, strijd, stevige duels en een enorme intensiteit. Grote kansen bleven uit, zowel voor als na rust. Het resulteerde in een 0-0-gelijkspel en daar zal voor Bayern blij mee zijn.

Lyon-Barcelona 0-0

Lyon, met Jason Denayer negentig minuten lang tussen de lijnen, hield Barcelona in eigen huis op 0-0. Voor rust kreeg Lyon de beste kansen, na rust was Barcelona dicht bij een doelpunt via Suarez en Coutinho. Maar ook in dit duel zal alles beslist worden in de terugwedstrijd.

Poll: Welke van deze vier ploegen zal het verst geraken in de Champions League?