'Anderlecht verrast vriend en vijand en shopt bij Manchester United'

'Anderlecht verrast vriend en vijand en shopt bij Manchester United'
Woensdag 20 februari 2019 - 07:09   I   door Redactie

Frank Arnesen is sinds het begin van dit jaar de nieuwe sportief directeur van Anderlecht. In januari was zijn hand nog niet echt te zien in de eerste inkomende transfers, maar stilaan vindt de Deen zijn draai in Brussel.

Zo gaat paars-wit nu gaan shoppen bij... Manchester United. Het gaat scout Bjarne Hansen in huis halen. Dat meldt Het Nieuwsblad. "Sportief directeur Frank Arnesen stelt de scouting daarom weer op punt. Oude scouts zoals Dimitri Mbuyu moesten gaan en nu plukt Anderlecht Bjarne Hansen weg bij Manchester United."

"Hij gaat voor RSCA de Scandinavische markt volgen. Hansen woont in Denemarken en zal niet alleen matchen bekijken, maar ook praten met families en coaches van spelers om hun mentaliteit echt te leren kennen."

Betaalbare jonkies

"Hansen, die de Scandinavische jeugdmarkt als zijn broekzak kent, verkiest nu Anderlecht te helpen boven Man United, dat hem vorige zomer aanwierf. Hij moet straks betaalbare jonkies uit zijn contreien aanbrengen. In principe wil Anderlecht ook in andere delen van de wereld opnieuw vaste scouts in dienst nemen, maar daar plakken nog geen namen op."

Poll: Is dit een goede zaak voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024