Coucke onderneemt actie bij RSCA: 'Ik wil hem zo snel mogelijk weg!'

Coucke onderneemt actie bij RSCA: 'Ik wil hem zo snel mogelijk weg!'
Woensdag 20 februari 2019 - 08:33   I   door Redactie

Marc Coucke hield zich de voorbije weken en maanden gedeisd, maar achter de schermen speelt hij uiteraard nog steeds een belangrijke rol bij zijn club RSC Anderlecht. Zo is het de voorzitter van paars-wit menens om korte metten te maken met Mogi Bayat.

Bayat liet dinsdag beslag leggen op de tegoeden van Anderlecht. Hij vindt het niet kunnen dat paars-wit spelersmakelaars niet uitbetaalt zolang die niet voor transparantie zorgen over waar hun geld precies naartoe gaat. In dit artikel lees je de officiële reactie van RSCA op de actie van Bayat.

"Op Neerpede zien ze in de actie van Bayat een bewuste destabilisatiepoging, vooral omwille van de timing", verduidelijkt Het Laatste Nieuws. "Op dit moment worden de licentiedossiers behandeld - schulden aan 'leveranciers' kunnen een negatieve invloed hebben - en er is ook een kapitaalsverhoging aan de gang."

Slag onder de gordel

Voor het paars-wittet bestuur is dit dan ook de spreekwoordelijke druppel. "Coucke beschouwt dit dan ook als een slag onder de gordel van een figuur die hij liefst zo snel mogelijk uit het voetbal zou zien verdwijnen", besluit de krant.

Poll: Hoop jij ook dat Bayat uit het Belgische voetbal verdwijnt?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024