Gemiste toptransfer: "Ik mocht niet naar Club Brugge of Anderlecht"

Gemiste toptransfer:
Woensdag 20 februari 2019 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge en RSC Anderlecht hebben naast een toptransfer gegrepen. Beide ploegen hoopten voor aanvang van het huidige seizoen uit te pakken met de komst van Dodi Lukebakio, maar daar kwam uiteindelijk niets van in huis.

Lukebakio legt in een interview met Het Nieuwsblad uit waarom hij afgelopen zomer niet terugkeerde naar de Jupiler Pro League. “Watford kocht mij als een investering op lange termijn, maar dat had ik niet door. Het was een foute keuze, vooral omdat ik in de winter die transfer deed. Dat is geen goed moment voor een transfer. Maar ik ben een speciale speler. Ik ben tot zeer moeilijke dingen in staat Ik dacht: ik bewijs me op training en er volgt wel een kans."

"Ik koesterde veel hoop. Ik dacht niet dat mijn kansen zich zouden beperken tot 15 minuten tegen West Ham. De voorbije zomer wilde Watford me niet verkopen. Vandaar ook dat Fortuna Düsseldorf geen aankoopoptie kreeg. De trainer rekende blijkbaar op mij maar na wat vorig seizoen gebeurde, was ik niet overtuigd", gaat Lukebakio verder.

Niet naar België

"Ik moest ergens kunnen spelen. Ik hoorde dat Club Brugge en Anderlecht me misschien wilden maar Watford wenste me niet naar België laten gaan. Het moest een competitie met het ritme van de Premier League worden", besluit de winger. En zo liepen Club Brugge en Anderlecht Lukebakio mis.

Poll: Bij welke ploeg zou Lukebakio het beste passen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Watford  I  Dusseldorf

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024