Rode Duivel afgemaakt: “Om rond te komen verkoopt hij schoenen die hij gratis krijgt”

Rode Duivel afgemaakt: “Om rond te komen verkoopt hij schoenen die hij gratis krijgt”
Woensdag 20 februari 2019 - 12:00   I   door Redactie

Er gaat héél wat geld om in de voetbalindustrie, maar blijkbaar verdient lang niet iedere voetballer voldoende om toch rond te komen. Zo is er nu een opmerkelijk en wel erg pijnlijk verhaal opgedoken over Rode Duivel Thomas Meunier.

Meunier diende vlak na zijn transfer naar PSG een klacht in tegen zijn gewezen makelaar Didier Frenay. "Twee weken na het uitbreken van het voetbalschandaal moest Didier Frenay in de pers lezen dat Thomas Meunier een klacht tegen hem had ingediend, twee jaar geleden al. De Rode Duivel beschuldigt de makelaar ervan dat die op zijn kap een success fee heeft opgestreken", verduidelijkt Sport/Voetbalmagazine.

In een interview met het weekblad bijt Frenay van zich af en onthult hij pijnlijke zaken over Meunier. "Zijn klacht is zwaar overdreven", zegt de makelaar. "De commissaris heeft me gevraagd of ik het motief kende. Ik heb hem om te lachen verteld dat Meunier blijkbaar niet genoeg verdiende bij Brugge."

Geld voor gratis schoenen en tickets

"Om op het eind van de maand de eindjes aan elkaar te kunnen knopen verkocht hij op Facebook de schoenen die zijn sponsor hem gratis opstuurde en ook uitnodigingen voor een finale van de beker van België", vertelt Frenay. "Bovendien eiste hij van Franco Iovino (een vennoot van Frenay, nvdr.) geld op een deal met een speler die hij had aangeraden om met ons samen te werken. Wou hij zelf misschien ook success fees en bracht hij zijn ploegmaat daarvan op de hoogte?"

Poll: Geloof jij deze beschuldigingen aan het adres van Meunier?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  PSG  I  v24

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024