'Wenger onderhandelt in het grootste geheim met Europese grootmacht'

'Wenger onderhandelt in het grootste geheim met Europese grootmacht'
Woensdag 20 februari 2019 - 15:06   I   door Redactie

Arsène Wenger hield het aan het einde van vorig seizoen voor bekeken als trainer van Arsenal. Momenteel zit de Fransman nog steeds zonder job, maar daar zou binnenkort wel eens verandering in kunnen komen.

De toonaangevende Franse sportkrant L'Équipe meldt namelijk dat Wenger vorige week in het grootse geheim onderhandelingen heeft gevoerd met Paris Saint-Germain. Wenger ontmoette PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi in Doha en beide heren spraken er over een eventuele samenwerking.

PSG zou Wenger graag aan boord halen als sportief directeur. Antero Henrique, de man die op dit moment sportief directeur is bij de Parijse topclub, kreeg dit seizoen al heel wat kritiek te slikken van zijn eigen werkgever.

Frenkie de Jong

Zo vonden ze het bij PSG onbegrijpelijk dat Barcelona in extremis nog met Frenkie de Jong aan de haal ging, terwijl PSG over uitstekende papieren beschikte om het goudhaantje van Ajax in te lijven. Met Wenger zouden ze een serieuze brok ervaring - én iemand met een oog voor talent -  in huis halen.

Poll: Zou dit een goede job zijn voor Wenger?

TAGS  I  PSG  I  Arsenal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024