'Standard ligt in polepositie om uitblinker uit Jupiler Pro League te strikken'

'Standard ligt in polepositie om uitblinker uit Jupiler Pro League te strikken'
Woensdag 27 februari 2019 - 21:11   I   door Redactie

Op het veld zouden ze elkaar opnieuw kunnen tegenkomen in play-off 1, maar naast het veld komt het mogelijk al iets vroeger tot een confrontatie tussen RSC Anderlecht en Standard. Beide ploegen hebben immers hun zinnen gezet op dezelfde speler.

Zowel Anderlecht als Standard wil in het tussenseizoen uitpakken met de komst van Felipe Avenatti. De 24-jarige Uruguayaan maakt dezer dagen het mooie weer bij KV Kortrijk, maar wellicht speelt hij volgend seizoen niet meer in het Guldensporenstadion.

Kortrijk zou Avenatti definitief kunnen overnemen van het Italiaanse Bologna, maar lijkt niet opgewassen tegen de concurrentie van Standard en Anderlecht. Voor welke Belgische topclub de targetman uiteindelijk zal kiezen, is nog niet geweten.

Update 27/2 21:11

Standard zou momenteel in polepositie liggen om Avenatti in te lijven. De Luikse topclub nam reeds in januari contact op met de entourage van de aanvaller en heeft een streepje voor op Anderlecht. Zoals het er nu naar uitziet, zal Standard komende zomer met Avenatti aan de haal gaan.

Poll: Wie zal met Avenatti aan de haal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  KV Kortrijk  I  Bologna

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024