Club én Gent weigerden Zulj: 'Anderlecht heeft een grote fout gemaakt'

Club én Gent weigerden Zulj: 'Anderlecht heeft een grote fout gemaakt'
Woensdag 27 februari 2019 - 15:04   I   door Redactie

RSC Anderlecht versterkte zich tijdens de voorbije transferperiode met Peter Zulj. De Oostenrijkse middenvelder moet voor meer creativiteit op het middenveld van paars-wit zorgen. Opmerkelijk: zowel Club Brugge als AA Gent liet in het verleden na om Zulj te halen.

Volgens Sport/Voetbalmagazine heeft Anderlecht een grote fout gemaakt. Club en Gent weigerden Zulj immers omdat hij een slechte reputatie heeft. In België hield hij zich vooralsnog gedeisd, maar in Oostenrijk staat Zulj wel bekend als een bad boy.

"Mensen roddelen graag… En ze geloven alles wat in de kranten verschijnt en op het internet staat. De waarheid spreekt minder tot de verbeelding", verdedigt Zulj zich in het weekblad. "Vroeger was ik niet op-en-top met mijn vak bezig, ik was van het nonchalante type."

"Bij Sturm Graz ben ik een echte professional geworden"

"Er zijn van die kleine dingen die een profvoetballer zou moeten doen en die ik achterwege liet. Na de training bij de kinesist passeren, naar de gym gaan, op tijd slapen, sportmaaltijden eten, mijn privéleven op orde hebben… Bij Sturm Graz ben ik een echte professional geworden. Had ik destijds al die regeltjes gevolgd, dan was ik drie jaar geleden al naar het buitenland getrokken."

Poll: Vind jij Zulj een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Sturm Graz

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024