KV Mechelen haalt uit na valse berichten: "Laat dat duidelijk zijn"

KV Mechelen haalt uit na valse berichten:
Donderdag 28 februari 2019 - 12:00   I   door Redactie

Zondag sluit KV Mechelen de tweede periode af op het veld van Lommel. Voor de partij deed het gerucht de ronde dat Malinwa met een B-elftal zou aantreden, aangezien het te horen kreeg dat het niet mag promoveren. Mechelen reageert nu hard op die inisinuaties.

"De spanning naar de laatste speeldag in de reguliere competitie neemt toe en dan nemen -we verbazen ons er al niet meer over- ook de geruchten toe. Van ‘spelen met de B-ploeg’ tot ‘de club heeft een bericht gekregen dat ze niet mag promoveren’. Maar we kunnen je geruststellen, die geruchten kloppen niet”, meldt de club.

"Dus voor de duidelijkheid: nee, KV Mechelen zal niet met een B-ploeg in Lommel aan de aftrap komen. En nee, KV Mechelen is niet op de hoogte gebracht van één of andere tuchtmaatregel die de club verbiedt te promoveren.”

“De club krijgt de laatste weken een heel aantal vragen en veronderstellingen, de ene theorie al absurder dan de ander. Maar laat het absoluut duidelijk zijn: zondag zal er sportief gestreden worden om de tweede periodetitel. Met ons sterkste elftal. Dat is waar het nu om draait en waar we ons als club op focussen.”

Poll: Denk jij dat KV Mechelen zal mogen promoveren?

TAGS  I  KV Mechelen

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022