‘Jelle Van Damme staat open voor verhuis naar deze Belgische topclub’

‘Jelle Van Damme staat open voor verhuis naar deze Belgische topclub’
Woensdag 06 maart 2019 - 07:07   I   door Redactie

Jelle Van Damme is ondertussen 35 jaar oud, maar nog lang niet versleten. Hij staat nog iedere week in de basis bij Royal Antwerp FC, waar zijn overeenkomst aan het einde van dit seizoen afloopt. Volgt er een nieuw contract of... een nieuwe club?

Het is niet uitgesloten dat het straks dat laatste wordt. Zo zou Van Damme momenteel interesse van competitieleider KRC Genk genieten. Een delegatie van de Limburgse club zou bij de entourage van Van Damme hebben aangeklopt om te polsen naar diens toekomstplannen.

Bij Genk ziet trainer Philippe Clement wel wat in een samenwerking met Van Damme. Na het treffen tussen beide clubs zou hij dat de speler tijdens een kort gesprekje ook op het hart gedrukt hebben. Van Damme zou met zijn ervaring een belangrijke rol kunnen spelen in de kleedkamer van Genk.

Wachten op Antwerp

Of het ook effectief tot een overgang naar de Luminus Arena gaat komen, moet nog blijken. Van Damme wil gerust bij Antwerp blijven, maar wacht nu wel al een tijdje op een voorstel. In het verleden droeg de verdediger ook al het shirt van onder meer Ajax, AnderlechtStandard en LA Galaxy.

Update 6/3 - 7:07

Van Damme zelf staat open voor een verhuis naar KRC Genk. De ervaren verdediger kijkt wel nog even de kat uit de boom, want in eerste instantie geeft hij de voorkeur aan een verlengd verblijf bij Antwerp. Als hij echter niet snel een nieuw contract voorgeschoteld krijg, zal Van Damme zijn oor ook een te luisteren leggen bij Genk.

Poll: Zou Van Damme een goede aanwinst zijn voor KRC Genk?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024